Özel etiketli ürünler sektörüne yönelik olarak, her yıl düzenlenen “PLMA's World of Private Label” uluslararası ticaret fuarına, İstanbul Kimyevi Maddeler ve Mamulleri İhracatçıları Birliği tarafından bu yıl 29-30 Mayıs tarihlerinde, 10'uncu defa Türkiye Milli Katılım Organizasyonu gerçekleştirildi. 30 yılı aşkın süredir düzenlenen fuarda bu yıl, kozmetik, kişisel bakım, temizlik, plastik ev eşyaları, ambalaj ve gıda sektörlerinde faaliyet gösteren 47'si milli katılım olmak üzere 94 Türk firması yer aldı.

Dünyadan yaklaşık 69 ülkeden 2583 katılımcı ve 38 ülkeden 57 ülke pavilyonun yer aldığı “PLMA's World of Private Label” fuarı, yeni ürünler bulmaları, yeni temaslarda bulunmaları ve özel etiket programlarının gelişmesine katkı sağlayacak yeni fikirler keşfetmelerine yardımcı olmak için perakendecileri, üreticilerle bir araya getirdi.

Amsterdam'da gerçekleştirilen “PLMA's World of Private Label” fuarını, T.C. Amsterdam Başkonsolosu Tolga Orkun, İKMİB Yönetim Kurulu Başkanı Adil Pelister, T.C. Rotterdam Ticaret Müşaviri Ömer Tarık Gençosmanoglu ve İMMİB Genel Sekreteri Armağan Vurdu ziyaret etti.